Hirdetés

jog.lap.hu / Munkajog

Munkajog

2012. július 1-től hatályba lépett Magyarországon az új Munka Törvénykönyve (2012. évi I. törvény), mely több jelentős változtatást is hozott a korábbi munkajogi szabályozáshoz képest (pl.: változások a felmondás szabályaiban, távolléti díj számítása stb.). Az oldalon szereplő cikkek az új Mt. egyes rendelkezéseit elemzik, tematikusan kategorizálva, világos és érthető módon.

A HR DOC SHOP oldala egy olyan weboldal, amelyen különböző munkaügyi iratminták találhatóak meg. Ezek a minták négy alapcsoportra vannak bontva. Kategóriák szerint: munkaügy, TB, munkavédelem és HR. Az oldalon mind a négy kategóriába található olyan irat, amelyet ingyenesen le lehet tölteni és ezekért még csak regisztrálni sem kell. Viszont minden más irat megszerzéséhez, előfizetésre van szükség.

Munkajogi tanácsadás

Az Advocatus a DLA piper jogi blogja. Az oldal tartalmai három meghatározó területet ölelnek fel. A blog tartalmai a pénzügyi szabályozás, a munkajog, valamint a legújabb internetes trendek legfontosabb kérdéseinek feszegetéséből és véleményezéséből tevődik össze. Az Advocatus DLA piper jogi blogja rendelkezik munkajog aloldallal, ami a munka törvénykönyvével foglalkozik.

Az Advocatus a DLA piper jogi szakmai blogja. A blog bejegyzéseit ügyvédek írják a következő területeket érintve: a pénzügyi szabályozás, a munkajog, valamint a legújabb internetes trendek legfontosabb kérdéseinek feszegetése és véleményezése. Az Advocatus blog Munkajog aloldalának tartalma releváns az oldalon szereplő linkek szempontjából.

Jogi és adóügyekkel kapcsolato kérdések megválaszolásában segítünk. A jogi kérdések megválaszolását kizárólag jogi végzettséggel rendelkező szakemberek végzik. Oldalunkon lehetőség nyílik fordítás igénybevételére angol, olasz, német nyelven egyaránt. Oldalunk ingyenes fórumként üzemel, ahol egy rövid regisztrációt követően van lehetőség a kérdés feltevésére.

Meghatározás:

A jog.lap.hu oldal tömören és közérthetően igyekszik minden segítséget megadni a jog szövevényes világában, az élet minden területén, legyen szó munkáról, családról, ingatlanról vagy az állami szervek működéséről. Kellemes és eredményes böngészést kíván a szerkesztő!

A jog.lap.hu oldal tömören és közérthetően igyekszik minden segítséget megadni a jog szövevényes világában, az élet minden területén, legyen szó munkáról, családról, ingatlanról vagy az állami szervek működéséről. Kellemes és eredményes böngészést kíván a szerkesztő!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Munkajog
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés